ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Barbie»: Έγινε η πρώτη ταινία σε εισπράξεις στην ιστορία της Warner Bros

Ξεπέρασε το «Harry Potter and the Deathly Hallows» που κατείχε τον τίτλο με 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

«Barbie»: Έγινε η πρώτη ταινία σε εισπράξεις στην ιστορία της Warner Bros

Η επιτυχία της ταινίας «Barbie» έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», έφτασε σε εισπράξεις στα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία της Warner Bros.

Ξεπέρασε μάλιστα το «Harry Potter and the Deathly Hallows», που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας της Warner Bros μετά την πρεμιέρα του 2011 με 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα της «Barbie» στις ΗΠΑ ανέρχονται στα 592,8 εκατομμύρια δολάρια, και 745,5 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό.

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι πωλήσεις εισιτηρίων της ξεπέρασαν το «The Super Mario Bros. Movie» της Illumination και της Universal η οποία ήταν η πιο κερδοφόρα ταινία του 2023 μέχρι στιγμής στο εγχώριο box office όπως ανέφεραν πολλά Μέσα την Πέμπτη.

Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεπεράσει τις εισπράξεις και στο παγκόσμιο box office ύψους 1,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει η κορυφαία κερδοφόρα ταινία της χρονιάς παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το People η «Barbie» ξεπέρασε επίσης τον «Dark Night» του Κρίστοφερ Νόλαν του 2008 ως η πιο κερδοφόρα εγχώρια κυκλοφορία της Warner Bros την προηγούμενη εβδομάδα και είχε ήδη ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office νωρίτερα τον Αύγουστο, λίγο περισσότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της στις 21 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.