ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Blonde: Η πρωταγωνίστρια Άνα Ντε Άρμας είχε «στοιχιωθεί» από τη Μέριλιν Μονρόε

«Ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο»

Blonde: Η πρωταγωνίστρια Άνα Ντε Άρμας είχε «στοιχιωθεί» από τη Μέριλιν Μονρόε

Η Άνα ντε Άρμας «ενσαρκώνει» τη Μέριλιν Μονρόε στην ταινία «Blonde», ένα φιλμ που έχει συζητηθεί όσο κανένα άλλο φέτος.

Οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και των υπόλοιπων συντελεστών γύρω από τη νέα ταινία του Netflix είναι αρκετές, με τις πρόσφατες δηλώσεις της ντε Άρμας να «κλέβουν» την παράσταση.

Όπως η ίδια δήλωσε κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξής της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένιωθε το πνεύμα της Μονρόε καθώς την υποδυόταν.

«Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν πολύ κοντά μας. Ήταν μαζί μας», είπε η ντε Άρμας και πρόσθεσε: «Εκείνη ήταν το μόνο που σκεφτόμουν, το μόνο που ονειρευόμουν, ήταν το μόνο για το οποίο μπορούσα να μιλήσω, ήταν μαζί μου και ήταν όμορφο».

Μάλιστα, το φάντασμα της Μονρόε εκδήλωνε τα αισθήματά του αν δεν ήταν ευχαριστημένο με το πώς έβγαινε η κάθε της σκηνή, σύμφωνα με την 34χρονη.

«Νομίζω ότι έμεινε ευχαριστημένη. Θα έριχνε τα πράγματα που ήταν κρεμασμένα στους τοίχους καμιά φορά και θα θύμωνε αν δεν της άρεσε κάτι. Μπορεί αυτό να ακούγεται πολύ μυστηριώδες, αλλά είναι αλήθεια. Όλοι το νιώσαμε», είπε στη συνέχεια.

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Άντριου Ντόμινικ, που βάσισε την ταινία του στο βιβλίο «Blonde» της Τζόις Κάρολ Ότις, είπε πως μερικά από τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο διαμέρισμα που η σταρ του Χόλιγουντ με την ψυχικά ασθενή μητέρα της.

Ακόμη, αποκάλυψε η σκηνή του θανάτου της Μονρόε γυρίστηκε στο ίδιο δωμάτιο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τρέιλερ της ταινίας:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.