«Everything Everywhere All At Once» – Ποια είναι η σουρεαλιστική ταινία που «σάρωσε» τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Απέφερε περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, έχοντας ευρεία αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς

«Everything Everywhere All At Once» – Ποια είναι η σουρεαλιστική ταινία που «σάρωσε» τις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Να… μην επιβεβαιώσει τις φήμες που θέλουν τις ταινίες που σαρώνουν στις υποψηφιότητες των Όσκαρ να παίρνουν εν τέλει ελάχιστα αγαλματίδια θέλει η ταινία Everything Everywhere All At Once, η οποία θα βρεθεί στην τελετή απονομής με 11 υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η απίστευτη περιπέτεια Everything Everywhere All At Once («Τα Πάντα Ολα») κέρδισε τη χρυσή σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου ενισχύοντας τις ελπίδες για τα φετινά Οσκαρ.

Το Βραβείο Καλύτερου Β’ Ρόλου απέσπασε για την ερμηνεία του ο ηθοποιός Τζόναθαν Κι Κουάν, ένας από τους πρωταγωνιστές του «Indiana Jones», που επέστρεψε στην υποκριτική.

«Πέρυσι τέτοια εποχή, το μόνο που ήλπιζα ήταν μια δουλειά», δήλωσε συγκινημένος ο Κουάν, ο οποίος είχε σχεδόν εγκαταλείψει την υποκριτική πριν πάρει το ρόλο του στην ταινία. «Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία».

Με προϋπολογισμό μόλις 14 εκατομμύριων δολαρίων, η ταινία των Ντάνιελ Κουάν και Ντάνιελ Σάινερτ έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο.

Απέφερε περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια παγκοσμίως, έχοντας ευρεία αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς για τη φαντασία, τα οπτικά εφέ, τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Πρόκειται για μια ταινία, στην οποία αδερφοί Russo ξεφεύγουν από τις ταινίες Marvel και δημιουργούν ένα multiverse με κέντρο την απολαυστική Michelle Yeoh (Τίγρης και Δράκος).

Ένα καθαριστήριο με κακή οικονομική διαχείριση, ένας άβουλος σύζυγος, ο αυστηρός πατέρας και η ατίθαση κόρη: όλα αυτά καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά η Evelyn, μια ασιάτισσα που μετανάστευσε στην Αμερική για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάπου ανάμεσα στις στοίβες ρούχων και λογαριασμών, τα σχέδιά της ναυάγησαν και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την δύστροπη εφοριακό που ετοιμάζεται να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.