ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φίνος Φιλμ: Το αφιέρωμα στους νέους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Νεολαίας (βίντεο)

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές, μεταξύ άλλων, από τις ταινίες «Σ’Αγαπώ», «Ο Κατεργάρης», «Κορίτσια για Φίλημα» και «Ο Θόδωρος και το Δίκανο»

Φίνος Φιλμ: Το αφιέρωμα στους νέους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Νεολαίας (βίντεο)

Η 12η Αυγούστου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ το 1990, ως η Παγκόσμια Ημέρα της Νεολαίας, που κάθε χρόνο θα επικεντρώνεται στα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι.

Το θέμα για το 2023 είναι «Πράσινες δεξιότητες για την Νεολαία: Προς ένα αειφόρο κόσμο».

Η Φίνος Φιλμ έκανε ένα αφιέρωμα στους νέους με «άρωμα» παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Μέσα από ένα βίντεο με σκηνές από μεγάλες επιτυχίες του σινεμά των προηγούμενων δεκαετιών, ο επίσημος λογαριασμός της εταιρείας παράγωγης έγραψε: «Τα νιάτα ήταν, είναι και θα είναι πάντα το πιο δροσερό και διαχρονικό τονωτικό της ζωής μας. Χρόνια πολλά νέοι και νέες!».

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές από τις ταινίες «Σ’Αγαπώ», «Ο Κατεργάρης», «Κορίτσια για Φίλημα», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Νόμος 4000», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Η Ψεύτρα» και «Ο Κατήφορος».

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.