ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Harry Styles: Έφτυσε τον ηθοποιό Chris Pine στο Φεστιβάλ της Βενετίας και έγινε viral (βίντεο)

Το στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Harry Styles: Έφτυσε τον ηθοποιό Chris Pine στο Φεστιβάλ της Βενετίας και έγινε viral (βίντεο)

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, ο ποπ σταρ Χάρι Στάιλς αποφάσισε να φτύσει στα πόδια συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Don’t Worry Darling, και μάλιστα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ της Βενετίας, με αποτέλεσμα το στιγμιότυπο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο 28χρονος Στάιλς φαίνεται φευγαλέα στο βίντεο να φτύνει ανάμεσα στα πόδια του Κρίς Πάινς καθώς πηγαίνει να κάτσει δίπλα του και ο ηθοποιός να κάνει μία απορημένη γκριμάτσα αηδίας ενώ σταματά να χειροκροτά.

Το Τwitter φυσικά πήρε φωτιά με τους φανς να αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Στάιλς έφτυσε τον Πάινς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.