ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ανάρτησή της Φίνος Φιλμ για το 2022 – «Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν»

Η αναφορά στους ηθοποιούς που έφυγαν φέτος από τη ζωή

Η ανάρτησή της Φίνος Φιλμ για το 2022 – «Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν»

Mία ξεχωριστή ανάρτηση έκανε η Φίνος Φιλμ με την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η εταιρεία παραγωγής ταινιών ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε τις πιο ξεχωριστές ημέρες του κάθε μήνα και τις συνέδεσε με αποσπάσματα από διάσημες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Στο τέλος του βίντεο, υπάρχει και μια συγκινητική αναφορά στους σπουδαίους ηθοποιούς που έφυγαν φέτος από τη ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς ο Κώστας Καζάκος, η Ειρήνη Παπά, η Νίτσα Μαρούδα και φυσικά, η Μάρθα Καραγιάννη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, αναφέρεται: «Τη χρονιά που πέρασε όλα γύρω μας άλλαξαν και όλα ίδια έμειναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος που περνά μας δείχνει με υπέροχο τρόπο τι πραγματικά έχει αξία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.