ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η απάτη του Χόλιγουντ κτυπάει «κόκκινο»: Το σενάριο της ταινίας «20 ημέρες στην Μαριούπολη» των Όσκαρ διαψεύδεται από την ίδια την αληθινή πρωταγωνίστρια! (upd)

Κέρδισε το Όσκαρ του καλύτερου ντοκιμαντέρ

Η απάτη του Χόλιγουντ κτυπάει «κόκκινο»: Το σενάριο της ταινίας «20 ημέρες στην Μαριούπολη» των Όσκαρ διαψεύδεται από την ίδια την αληθινή πρωταγωνίστρια! (upd)

Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 11/3, 22.05): Στο «κόκκινο» φαίνεται πως είναι η απάτη του Χόλυγουντ, καθώς το σενάριο της ταινίας «20 ημέρες στην Μαριούπολη» που βραβεύτηκε στα Όσκαρ, διαψεύδεται από την ίδια την αληθινή πρωταγωνίστρια.

Η Marianna Vyshemirskaya μιλώντας στη Daily Storm, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Ενώ αυτοί εργάζονται για την προπαγάνδα, εγώ δουλεύω για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Πρόκειται για μια παρέλαση υποκρισίας.

Δεν είδα την ταινία και δεν είδα την υποψηφιότητα. Δεν έδωσα ποτέ άδεια για την γίνει ιστορία. Είμαι απασχολημένη με πιο σημαντικά πράγματα: δουλειά, ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες και να περνάω χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα», ανέφερε επίσης.

Να σημειωθεί πως η ταινία, κέρδισε το Όσκαρ του καλύτερου ντοκιμαντέρ.

Η «Έγκυος γυναίκα από τη Μαριούπολη», Μαριάννα Βισεμίρσκαγια, καταγγέλλει για υποκρισία το ντοκιμαντέρ: «Όσο για αυτή την παρέλαση υποκρισίας – δεν με ενδιαφέρει. Ήταν ξεκάθαρο σε όλους από την αρχή πώς θα τελείωνε”.

Κατά τη διάρκεια των μαχών για την πόλη, ένας ξένος ανταποκριτής φωτογράφισε την έγκυο Μαριάννα κοντά σε ένα κατεστραμμένο μαιευτήριο και μετά η φωτογραφία της «Μαντόνας της Μαριούπολης» έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Η Vyshemirskaya επίσης δεν θα αντιδράσει στη χρήση του πλάνα της στην ταινία: «Δεν ψάχνω λόγους για να αντιδράσω. Ενώ οι δυτικοί εργάζονται για την προπαγάνδα, εγώ δουλεύω για να βοηθήσω τους ανθρώπους».

Η Marianna Vyshemirskaya ζει τώρα στη Ρωσία και ασχολείται με εθελοντική εργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.