ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η πολυσυζητημένη φωτογραφία από τη γυρίσματα – Ο Ρ.Πάουελ με κονιάκ και τσιγάρο

Ο Ρόμπερτ Πάουελ είχε τις αδυναμίες του

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Η πολυσυζητημένη φωτογραφία από τη γυρίσματα – Ο Ρ.Πάουελ με κονιάκ και τσιγάρο

Ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» είναι μια από τις πιο ιστορικές σειρές, καθώς κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα αμέτρητοι πολίτες την παρακολουθούν. 

Και ενώ πολλά έχουν ειπωθεί για την εξαιρετική ερμηνεία του Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος υποδύθηκε τον Ιησού Χριστό, εκείνος είχε αρκετές προσωπικές αδυναμίες, όπως το ποτό και το τσιγάρο. Αυτό μάλιστα μαρτυρά και η πιο πολυσυζητημένη και μία από τις ελάχιστες φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα παρασκήνια της σειράς.

Σε αυτή βλέπουμε τον Ρόμπερτ Πάουελ να είναι δεμένος πάνω στον σταυρό, κρατώντας ένα ποτήρι κονιάκ και ένα τσιγάρο, ώστε να αντέξει στο πολύωρο γύρισμα.

Τι δήλωνε ο Ρόμπερτ Πάουελ για τη σκηνή της σταύρωσης

Ο Ρόμπερτ Πάουελ είχε δηλώσει στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη σκηνή και τις δυσκολίες της: «Όταν ήμουν στον σταυρό, έκανε τρομερό κρύο. Οπότε, από το να με κατεβάζουν και να με ξανανεβάζουν στον σταυρό, με άφησαν εκεί και μου έδωσαν μια κουβέρτα, παντόφλες και μου κρατούσαν ένα τσιγάρο. Βασικά, έκανε τόσο κρύο που θυμάμαι να μου κρατούν και κονιάκ».

Σχετικά με τον ρόλο της ζωής του, τον Ιησού, ο ηθοποιός είχε αναφέρει: «Όταν  κλήθηκα να υποδυθώ τον Ιησού, ήμουν 31 ετών και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν είχα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και καμία απολύτως γνώμη για τον Χριστό. Τώρα, ύστερα από 9 μήνες γυρισμάτων σε επιβλητικά τοπία του Μαρόκου και της Τυνησίας, μπορώ να πω ότι πραγματικά πιστεύω στον Ιησού, ακόμη και αν δεν πηγαίνω τακτικά στην εκκλησία.

Στη σκηνή της Σταύρωσης, ήμουν λίγο νευρικός, ίσως και από την εξάντληση που ένιωθα, ύστερα από τη δίαιτα 12 ημερών που είχα επιβάλλει στον εαυτό μου, πριν από το γύρισμα, για να φαίνομαι όσο πιο «ρεαλιστικός» μπορούσα. Πραγματικά ελπίζω στο μνημόσυνό μου, να με θυμούνται και να με αποκαλούν όλοι ως τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον Ιησού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.