ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: «Ενθουσιασμένη» με τις σκηνές που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων»

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι πουριτανικό»

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: «Ενθουσιασμένη» με τις σκηνές που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων»

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε το «Idol»  για τις σκηνές που χαρακτηρίστηκαν ως «πορνό βασανιστηρίων».

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη «Jocelyn» και το φλογερό ειδύλλιο με τον διεστραμμένο ηγέτη της αίρεσης «Tedros», τον οποίο υποδύεται ο Weeknd.

Οι σκηνές που επικρίθηκαν από το κοινό, ενέχουν πορνό εκδίκησης, αυτοτραυματισμό, κατάχρηση ναρκωτικών, αυνανισμό, πνιγμό και μια σεξουαλική συνάντηση που περιλαμβάνει ένα μαχαίρι.

Στα social media ταυτίζουν το «Idol» με τη «φαντασίωση ενός τοξικού άνδρα» ενώ άλλοι σημείωσαν ότι η Ντεπ περνάει τον χρόνο της, «ημίγυμνη ή εκτελώντας σεξουαλικές πράξεις».

Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή της στην Vogue Australia η Λίλι Ρόουζ Ντεπ επέμεινε ότι οι σκηνές σεξ ήταν «σκόπιμες και σημαντικές» αποκαλύπτοντας ότι ήταν «ενθουσιασμένη» που το έκανε.

«Δεν με ενδιέφερε ποτέ να κάνω κάτι πουριτανικό. Δεν πειράζει αν αυτή η σειρά δεν είναι για όλους. Νομίζω ότι όλη η καλή τέχνη είναι πολωτική. Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο σεβαστή και πιο ασφαλής σε ένα πλατό, ειλικρινά» είπε.

«Όσον αφορά το γυμνό και την τολμηρή φύση του ρόλου, αυτό για μένα ήταν πραγματικά σκόπιμο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα και κάτι που με ενθουσίαζε που το έκανα. Δεν το φοβάμαι. Νομίζω ότι ζούμε σε έναν ιδιαίτερα σεξουαλικοποιημένο κόσμο. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ενδιαφέρον πράγμα που πρέπει να εξερευνηθεί» είπε τέλος, η Λίλι Ρόουζ Ντεπ.

«Η χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία»

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς σημείωσε μείον 100 χιλιάδες τηλεθεατές. Το «Idol» απέσπασε αρνητικά σχόλια από την πρεμιέρα της στις Κάννες και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να συζητιέται αρνητικά.

Αν και η πρεμιέρα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 913 χιλιάδων τηλεθεατών, το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε μεγάλη πτώση, προσελκύοντας 800 χιλιάδες.

Σύμφωνα με την GQ, το νέο επεισόδιο περιελάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην ιστορία». Στη συγκεκριμένη, η ηρωίδα της Ντεπ αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της και τελικά πέφτει στα «δίχτυα» του Weeknd. Δημοσίευμα της DailyMail συνδέει την μειωμένη θέαση του δεύτερου επεισοδίου, με την σκηνή αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.