ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Κουεντίν Ταραντίνο τα «βάζει» με τη Marvel: «Δεν υπάρχει χώρος για άλλες ταινίες» (βίντεο)

«Ο Captain America και ο Θωρ είναι οι πραγματικοί σταρ, όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται»

Ο Κουεντίν Ταραντίνο τα «βάζει» με τη Marvel: «Δεν υπάρχει χώρος για άλλες ταινίες» (βίντεο)

Ο Κουεντίν Ταραντίνο, ο οποίος αναμένεται να σκηνοθετήσει την τελευταία του ταινία, θεωρεί πως δεν υπάρχουν πια κινηματογραφικοί αστέρες, λόγω της… Marvel.

Οι ταινίες με τους υπερήρωες δεν φαίνεται να αρέσουν ιδιαίτερα στον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος θεωρεί πως το Χόλιγουντ υφίσταται πλέον μια «Marveloποίηση».

«Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έγιναν διάσημοι, επειδή έπαιξαν αυτούς τους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι αστέρες του κινηματογράφου. O Captain America είναι ο σταρ ή ο Thor. Όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο podcast «2 Bears, 1 Cave».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως τον ενοχλεί που οι ηθοποιοί γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή συμμετέχουν σε αυτό το francise.

«Ο Captain America ναι, είναι σταρ. Ο Κρις Έβανς όχι. Δεν τους υποτιμώ, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Marvelοποίησης των ταινιών του Χόλιγουντ», δήλωσε.

Ο Ταραντίνο διευκρίνισε ακόμα πως δεν «μισεί» τις ταινίες της Marvel, αλλά τις αντιπαθεί γιατί πλέον το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται μόνο για τέτοια πρότζεκτ.

Όπως είπε, κάποτε ήταν κι εκείνος φαν του franchise, όμως με τα χρόνια, βρήκε ενδιαφέρον σε άλλες ταινίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν υπάρχει πραγματικά πολύς χώρος για τίποτα άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε επίσης πως δεν πρόκειται να αναλάβει ποτέ μια τέτοια ταινία. «Πρέπει να είσαι μισθωτός για να το κάνεις αυτό κι εγώ δεν είμαι. Δεν ψάχνω δουλειά», ανέφερε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.