Όσκαρ: «Ομάδα διαχείρισης κρίσεων» συγκροτήθηκε για την τελετή απονομής μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα κρίσης, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» δήλωσε ο Μπιλ Κρέιμερ

Όσκαρ: «Ομάδα διαχείρισης κρίσεων» συγκροτήθηκε για την τελετή απονομής μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Μια «ομάδα κρίσης» θα αναλάβει δράση στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για να χειριστεί τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα, μετά το περσινό επεισόδιο με τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος εισέβαλε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, Μπιλ Κρέιμερ, είπε ότι η νέα ομάδα έχει «τρέξει πολλά σενάρια» με την ελπίδα ότι θα είναι «προετοιμασμένη για ο,τιδήποτε» μπορεί να συμβεί στο γκαλά στις 12 Μαρτίου με οικοδεσπότη τον Αμερικανό κωμικό Τζίμι Κίμελ.

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα κρίσης, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» δήλωσε ο Μπιλ Κρέιμερ στο περιοδικό TIME.

Ο Μπιλ Κρέιμερ, ο οποίος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας τον περασμένο Ιούλιο, εξήγησε ότι η νέα ομάδα κρίσης θα είναι σε θέση να συγκεντρωθεί «πολύ γρήγορα» για να ανταποκριθεί σε τυχόν περιστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Ο Κρέιμερ αναφέρθηκε και στο Τζίμι Κίμελ τονίζοντας ότι παρουσιαστής της βραδιάς πρέπει να είναι κάποιος που έχει έχει εμπειρία από ζωντανές εκπομπές. «Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζετε. Έτσι, έχετε έναν οικοδεσπότη που μπορεί πραγματικά να διαχειρίζεται αυτές τις στιγμές» είπε.

Πριν από δύο εβδομάδες η πρόεδρος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών Τζάνετ Γιανγκ, τόνισε, κατά τη διάρκεια γεύματος προς τους φετινούς υποψήφιους για Όσκαρ ότι αυτό που συνέβη στην τελετής απονομής το 2022 «ήταν εντελώς απαράδεκτο και η ανταπόκριση από τον οργανισμό μας ήταν ανεπαρκής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μάθαμε από αυτό ότι η Ακαδημία πρέπει να είναι πλήρως διαφανής και υπεύθυνη στις ενέργειές της και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης πρέπει να ενεργεί γρήγορα, συμπονετικά και αποφασιστικά για εμάς και για τον κλάδο μας» σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.