Παίκτες του ΝΒΑ για το χαστούκι του Γ.Σμιθ στον Κ.Ροκ: «Πολλοί καρ@@δες το χρειάζονται» (βίντεο)

Πώς σχολίασαν οι παίκτες του ΝΒΑ το σκηνικό που «έκλεψε» την παράσταση στα Oscars 2022

Παίκτες του ΝΒΑ για το χαστούκι του Γ.Σμιθ στον Κ.Ροκ: «Πολλοί καρ@@δες το χρειάζονται» (βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια των Oscars 2022, όταν ο Γουίλ Σμιθ χτύπησε πάνω στη σκηνή τον Κρις Ροκ, με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για το ξυρισμένο κεφάλι, της συζύγου του Σμιθ.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους παίκτες του ΝΒΑ, οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους απόψεις στο Twitter. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ήταν αρκετά καυστικός λέγοντας ότι «πολλοί καρ@@δες το χρειάζονται» ενώ ο Τρέι Γιανγκ αστειεύτηκε γράφοντας ότι «τώρα θα πάει να κλάψει στο αμάξι του».

Ο Ρούντι Γκέι ανέφερε από τη πλευράς του: «Μπράβο στον Κρις Ροκ που κρατήθηκε και δεν έτριψε τη μούρη του. Σίγουρα ήθελε να το κάνει» ενώ ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ αναρωτήθηκε: «Άραγε τι είπαν τα πέντε δάχτυλα στο πρόσωπό του;»

Δείτε μερικά από τα Tweets

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.