ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Ψίχουλα»: Ιδού κατά πόσα εκατομμύρια πλουσιότερη έγινε η Μαργκότ Ρόμπ από τη «Barbie»

Πέντε μέρες μετά την έναρξη προβολής οι εισπράξεις της ταινίας ήταν πάνω από 200 εκατ. δολάρια

«Ψίχουλα»: Ιδού κατά πόσα εκατομμύρια πλουσιότερη έγινε η Μαργκότ Ρόμπ από τη «Barbie»

Κατά πολλά εκατομμύρια πλουσιότερη έγινε η σταρ και παραγωγός Μαργκότ Ρόμπι, η οποία βρίσκεται πίσω από τη«Barbie» καθώς πρόκειται να κερδίσει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια σε μισθούς και μπόνους box office.

Σύμφωνα με το Variety, πέντε μέρες μετά την έναρξη προβολής της «Barbie» οι εισπράξεις της ταινίας με πρωταγωνιστές τη Μάργκοτ Ρόμπι ως τη διάσημη κούκλα και τον Ράιαν Γκόσλινγκ στον ρόλο του Κεν ήταν πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια.

Τα κέρδη της ταινίας

Η ταινία έχει ήδη βγάλει πάνω από 526,3 εκατομμύρια δολάρια στο εγχώριο box office και 657,7 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό, συνολικά 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής.

Αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις κυκλοφορία στην ιστορία της Warner Bros., πίσω από την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήρους του Θανάτου – Μέρος 2».

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε και διατήρησε για 15 χρόνια το σίκουελ του Batman σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν «The Dark Knight», το οποίο είχε καταγράψει εισπράξεις 24,6 εκατομμύρια δολάρια.

Η 33χρονη σταρ της ταινίας μαζί με το σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ είναι παραγωγοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γκρέτα Γκέργουικ πιθανότατα θα λάβει επίσης μπόνους λόγω της τεράστιας επιτυχίας της ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.