ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

SAG Awards 2024: «Barbie» και «Oppenheimer» κυριαρχούν στις υποψηφιότητες

Oι δύο υπερπαραγωγές που βρέθηκαν στην κορυφή του box office τη χρονιά που μας πέρασε

SAG Awards 2024: «Barbie» και «Oppenheimer» κυριαρχούν στις υποψηφιότητες

Οι ταινίες «Barbie» και «Oppenheimer» κυριαρχούν στις υποψηφιότητες για τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών – Screen Actors Guild Awards.

Oι δύο υπερπαραγωγές που βρέθηκαν στην κορυφή του box office την περασμένη χρονιά έλαβαν τέσσερις υποψηφιότητες, μεταξύ άλλων και στην κατηγορία Καλύτερου Καστ.

Οι ταινίες θα διεκδικήσουν το κορυφαίο βραβείο μαζί με τα κινηματογραφικά έργα «Killers of the Flower Moon», «American Fiction» και «The Color Purple».

Στο τηλεοπτικό μέτωπο, η σειρά «Succession» είναι υποψήφια σε πέντε κατηγορίες για την τελευταία της σεζόν. Ακολουθούν οι σειρές «Ted Lasso», «The Bear» και «The Last of Us» με τέσσερις υποψηφιότητες η καθεμία.

Η σειρά «Succession» για έναν μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης και τα παιδιά του, είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερου Καστ σε δραματική σειρά. Στην ίδια κατηγορία διεκδικούν βραβείο οι σειρές «The Crown», «The Golded Age», «The Last of Us» και «The Morning Show».

Υποψήφιες για το βραβείο Καλύτερου Τηλεοπτικού Καστ σε κωμική σειρά είναι οι σειρές «The Bear», «Ted Lasso», «Only Murders in the Building», «Abbott Elementary» και «Barry».

Η Warner Bros. Discovery είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες από οποιαδήποτε εταιρεία μέσων ή τεχνολογίας, συνολικά 20 για τις ταινίες και τις σειρές της, μεταξύ άλλων «The Last of Us», «Succession», «The Color Purple» και «Barbie». Ακολουθεί το Netflix με 12 υποψηφιότητες και η Apple με 11.

Με τα βραβεία θα τιμηθούν ερμηνείες σε ταινίες και σειρές που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο ταραχώδη χρόνια στην ιστορία του Σωματείου Ηθοποιών στις ΗΠΑ, τα μέλη του οποίου έκαναν απεργία για 118 ημέρες μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια με τα στούντιο. Νέα συμφωνία επιτεύχθηκε τον Νοέμβριο, με τους ηθοποιούς να λαμβάνουν αυξήσεις στους μισθούς. Η συμφωνία ενίσχυσε επίσης τα ποσοστά που λαμβάνουν οι ηθοποιοί, όταν τα έργα τους προβάλλονται σε υπηρεσίες streaming και διασφαλίστηκε προστασία από τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H 30ή τελετή απονομής των SAG Awards θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Shrine Auditorium & Expo Hall στο Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί με streaming στο Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.