ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το αφιέρωμα της Finos Film για τον Νίκο Ρίζο που «έφυγε» σαν σήμερα από τη ζωή

Ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τις ταινίες, όπου πρωταγωνιστούσε

Το αφιέρωμα της Finos Film για τον Νίκο Ρίζο που «έφυγε» σαν σήμερα από τη ζωή

Η  εταιρεία παραγωγής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου, Finos Film έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Ρίζου που «έφυγε» από τη ζωή σαν σήμερα πριν 25 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ετοίμασε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από τις ταινίες, όπου πρωταγωνιστούσε, το οποίο και δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της.

Μερικές από αυτές, οι «Χαρούμενο ξεκίνημα», «Ο θησαυρός του μακαρίτη», «Ο μεθύστακας», «Ένα έξυπνο έξυπνο μούτρο» και «Η αγνή του λιμανιού».

Στη λεζάντα, η ανάρτηση αναφέρει: «Αυτοδίδακτος ηθοποιός με τεράστιο ταλέντο, εργατικότητα και αυτοσαρκασμό, ο Νίκος Ρίζος καταλαμβάνει δικαιωματικά μία θέση ανάμεσα στο “πάνθεον” των Ελλήνων κωμικών. Ο πιο διάσημος “κοντός” του ελληνικού κινηματογράφου κατείχε τα μυστικά της κωμωδίας και της επιθεώρησης, παρέμεινε ενεργός ως το τέλος και απέδειξε πως ήταν μαχητής, διαθέτοντας πάθος για την υποκριτική τέχνη και δίψα για την επαφή με το κοινό. Ο Νίκος Ρίζος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα στις 20 Απριλίου 1999 και τον θυμόμαστε μέσα από τις ταινίες του».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.