ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες

Αστέρες του παλιού κινηματογράφου ανταλλάσσουν κομπλιμέντα

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου με σκηνές από παλιές ελληνικές ταινίες

Η Φίνος Φιλμ έκανε ένα βίντεο με σκηνές από τις αγαπημένες παλιές ελληνικές ταινίες με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου» που γιορτάζεται σήμερα 1η Μαρτίου.

Η εταιρεία παραγωγής ανέβασε στο επίσημο Instagram προφίλ της, ένα από τα συνηθισμένα αφιερωματικά βίντεο, αυτή τη φορά με αστέρες του παλιού κινηματογράφου να ανταλλάσσουν κομπλιμέντα.

Δείτε το βίντεο

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ομάδα των social media της Φίνος Φιλμ έγραψε: «Μερικές φορές ένα μικρό κομπλιμέντο μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Για αυτό σήμερα τα μοιράζουμε απλόχερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλιπ περιλαμβάνει σκηνές με… κομπλιμάν από τις ταινίες «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Εγωισμός», «Δάκρυα για την Ηλέκτρα», «Ξύπνα Βασίλη», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο», «Ο Κατήφορος», «Εκείνος και Εκείνη», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Οι Εραστές του Ονείρου» και «Γοργόνες και Μάγκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.