ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τομ Κρουζ: Ήθελε να πετάξει στο «Top Gun» με F ‑ 18 που κοστίζει 70 εκατομμύρια δολάρια

Την πρόταση αυτή είχε αρνηθεί το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ

Τομ Κρουζ: Ήθελε να πετάξει στο «Top Gun» με F ‑ 18 που κοστίζει 70 εκατομμύρια δολάρια

Ο Τομ Κρουζ είναι ένας από τους ελάχιστους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν τον ρόλο του κασκαντέρ στις ταινίες τους και στο πρόσφατο «Top Gun», αποκάλυψε ότι ήθελε να πετάξει στην ταινία με ένα F-18.

Όπως αναφέρει η marca.com, το συγκεκριμένο πολεμικό αεροπλάνο κοστίζει 70 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή είναι το μισό του προϋπολογισμού που δαπανήθηκε για την ταινία του Κρουζ.

Η παραγωγή του «Top Gun» λοιπόν, μπορεί να έδωσε το «πράσινο φως», όμως το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ αρνήθηκε την πρόταση, ώστε να μη θέσει σε οποιαδήποτε κίνδυνο ένα από τα πιο σημαντικά πολεμικά αεροσκάφη της χώρας.

Μπορεί το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να του άλλαξε τα σχέδια, αλλά ο Κρουζ κατάφερε να ευχαριστήσει το κοινό του με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο 60χρονος Κρουζ, που κάθεται ατρόμητος κατά μήκος της εξωτερικής πλευράς ενός ελικοπτέρου, εξέφρασε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους θαυμαστές του για το πόσο ευγνώμων ήταν που οδήγησαν την ταινία στην επιτυχία.

«Δεν ήθελα να τελειώσει η χρονιά χωρίς να σας ευχαριστήσω όλους που ήρθατε στους κινηματογράφους και σας ευχαριστώ που υποστηρίξατε το “Top Gun: Maverick”», φώναξε ο Κρουζ πάνω στα πτερύγια του ελικοπτέρου.

Τον Κρουζ συνόδευε στον αέρα ο σκηνοθέτης του «Dead Reckoning» Κρίστοφερ Μακουάιερ, ο οποίος του υπενθύμισε ότι έπρεπε να επιστρέψουν στα γυρίσματα.

Ο ηθοποιός συμφώνησε και πήρε θέση για να πηδήξει. «Θα τα πούμε εκεί κάτω», είπε ο Κρουζ πριν αφήσει κάνει ελεύθερη πτώση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά, ακόμα και στον αέρα, πέφτοντας με πάνω από 100 μίλια την ώρα προς τη γη, ο Κρουζ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους θεατές της ταινίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.