ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Ζελένσκι – Και στο Φεστιβάλ Βενετίας: «Μην ξεχνάτε τον πόλεμο»

Παρενέβη μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ζητώντας την στήριξη της Ουκρανίας από τον κόσμο του κινηματογράφου

Β.Ζελένσκι – Και στο Φεστιβάλ Βενετίας: «Μην ξεχνάτε τον πόλεμο»
Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, τα φλας των φωτορεπόρτερ άστραψαν: η 79η Μόστρα της Βενετίας, το παλαιότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου, ξεκίνησε απόψε, με επίσημη προσκεκλημένη την Κατρίν Ντενέβ και με την απρόσμενη εμφάνιση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η 78χρονη Γαλλίδα ηθοποιός τιμήθηκε με τον Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας της. Εμφανώς συγκινημένη, η Ντενέβ, που φορούσε μια κατακόκκινη τουαλέτα, ευχαρίστησε το κοινό, αφού προηγουμένως της έπλεξε το εγκώμιο ο Γάλλος δημιουργός Αρνό Ντεπλεσέν.

Η συνέχεια αποτέλεσε έκπληξη: στη σκηνή, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, εμφανίστηκε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ηθοποιός και ο ίδιος, για να καλέσει τους συναδέλφους του και τον κόσμο του κινηματογράφου γενικότερα «να μην ξεχνούν» τον πόλεμο στη χώρα του ο οποίος «δεν διαρκεί 120 λεπτά αλλά 189 ημέρες».

26124449
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της ομιλίας του στην οθόνη, σε μαύρο φόντο, εμφανίστηκε ένας μακάβριος κατάλογος: τα ονόματα όλων των παιδιών και εφήβων, μέχρι 18 ετών, που σκοτώθηκαν μέχρι σήμερα στον πόλεμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.