Μ.Ραζή για Π.Μιχαλόπουλο: «Δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας – Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα»

«Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν τα πάρτι και οι πρεμιέρες - Κουράστηκε, πέρασε πολλά στη ζωή του»

Μ.Ραζή για Π.Μιχαλόπουλο: «Δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας – Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα»

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Ραζή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα».

Παράλληλα, μίλησε και για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή» στην οποία συμμετείχε.

Ο κόσμος ωστόσο σας λάτρεψε από την σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» όπου παίζατε μια Κωνσταντινουπολίτισσα…

Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα.

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχετε επαφές σήμερα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.