ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η διαθήκη της

Όπως λέει ο δικηγόρος της η διαθήκη βρέθηκε «καθυστέρησε η δημοσίευσή της»

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα η διαθήκη της

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει, σύμφωνα με πληροφορίες η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου.

Όπως λέει ο δικηγόρος της στο MEGA, Δημήτρης Χατζημιχάλης, η διαθήκη βρέθηκε ωστόσο «καθυστέρησε η δημοσίευσή της. Θα γίνει αυτήν την εβδομάδα».

«Από εκεί και πέρα περιπλέκονται τα πράγματα γιατί εχθές είχαμε μια δική στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου οπού ο κ. Γιαννόπουλος (σ.σ. ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’) εμφανίστηκε σαν μάρτυρας και είπε ότι τα πράγματα είναι του ‘Χαμόγελου του Παιδιού’ ενώ δεν υπάρχουν τέτοια έγγραφα. Μόνο για τα ακίνητα είχε κάνει δωρεά η Μαίρη, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως ο κ. Γιαννόπουλος «είπε και κάτι πολύ ενδιαφέρον, ότι δεν προτίθεται να κάνει ένα μουσείο όπως είχε πιο παλιά. Είπε ότι θα κάνει κάτι σαν μουσείο, αλλά αυτό δεν είναι μουσείο. Θα περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο κληρονόμος που ήθελε η Μαίρη να αφήσει την περιουσία που της απέμεινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.