ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μανούσος Μανουσάκης: «Θα ήθελα να επέλθει το… μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

«Να είμαι δυνατός, να είμαι ακμαίος και δραστήριος ακόμη και αυτή την στιγμή» ανέφερε ο σκηνοθέτης

Μανούσος Μανουσάκης: «Θα ήθελα να επέλθει το… μοιραίο την ώρα του γυρίσματος»

Ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε για τον ιδανικό τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να τελειώσει η καριέρα του.

Σαν πατέρας πώς είστε; Είχατε χρόνο να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας;

Δυστυχώς δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ με το μεγάλωμα των παιδιών. Μετανιώνω γι’ αυτό αλλά δεν γίνεται να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Αυτό που δεν φανταζόμουν ποτέ ήταν ότι θα μου εξέφραζαν αυτό το παράπονο. Εκεί εξεπλάγην και μάλιστα ήταν σε μεγάλη ηλικία τα παιδιά μου όταν μου το είπαν.

Είναι αλήθεια ότι θα θέλατε το μοιραίο να επέλθει την ώρα του γυρίσματος;

Ιδανικά, θα ήθελα να επέλθει το… μοιραίο την ώρα του γυρίσματος. Την ώρα που λέω «πάμε!», να τελειώσω.

Να είμαι δυνατός, να είμαι ακμαίος και δραστήριος ακόμη και αυτή την στιγμή, στο τέλος μου! Αλλά δεν το προσδοκώ και άμεσα…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.