ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Πατριδογνωσία»: 100 προσωπικότητες μιλούν για την Ελληνικότητα μέσω της Άννας Γριμάνη

Με την παρουσία επιφανών Ελλήνων του εξωτερικού πραγματοποιήθηκε η κοινή δράση για τον πολιτισμό του NJV Athens Plaza και των εκδόσεων Γκοβόστη, με την παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Άννας Γριμάνη

«Πατριδογνωσία»: 100 προσωπικότητες μιλούν για την Ελληνικότητα μέσω της Άννας Γριμάνη

Στο κατάµεστο απο κόσµο Explorer’s Bar Bistro του NJV Athens Plaza, σε διάχυτη ατµόσφαιρα συγκίνησης, δηµοσιογράφοι, εκπρόσωποι του πολιτισµού, της τέχνης και της επιστήµης, αναδείχτηκε η δυναµική των Ελλήνων της διεθνούς ακαδηµαϊκής κοινότητας και η σηµασία του έργου τους σε παγκόσµιο επίπεδο.

Η έκδοση πραγµατοποιείται, µε την ευγενική χορηγία του NJV Athens Plaza, και µε την πολύτιµη υποστήριξη και ευαισθησία της Γενικής ∆ιευθύντριας του ξενοδοχείου κυρίας Bάνας Λαζαράκου για τον πολιτισµό.

Περιλαµβάνει συνεντεύξεις διεθνώς διακεκριµένων Ελλήνων στην Άννα Γριµάνη, από τη στήλη Πατριδογνωσία (2007-2016) στο περιοδικό Κ της Καθηµερινής της Κυριακής – που στις σελίδες της φιλοξένησε περί τις 450 προσωπικότητες.

Το βιβλίο αναδεικύει την διαχρονική σηµασία των σηµαντικών αυτών κειµένων. Μια σπάνια συνάθροιση διαφορετικών απόψεων, σε µία κοινή θεµατολογία Ελλήνων µε σηµαντική επίδραση.

Ένα ταξίδι στις σκέψεις και τα αισθήµατα διαπρεπών Ελλήνων για την Ελληνικότητα.

Άννα Γριµάνη, Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, Βάνα Λαζαράκου

Τάσος Γκουριώτης, Άννα Γριµάνη

Τάσος Γκουριώτης, Άννα Γριµάνη, Θεόδωρος Κοφίδης

Ανθή Κασιµάτη, Βασιλική Κορδερά

Κώστας Γκοβόστης, Ελισάβετ Γκοβόστη, Γιάννης Γκοβόστης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Χρήστος ∆ρογκάρης, Σταύρος Γριµάνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.