ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καμπάνια για παράσταση πρωτοετών φοιτητών Ανωτέρας Δραματικής Σχολής

Στόχος να διοργανωθεί άρτια και επαγγελματικά το πρώτο τους μιούζικαλ με τη βοήθεια όλων

Καμπάνια για παράσταση πρωτοετών φοιτητών Ανωτέρας Δραματικής Σχολής
Οι φοιτητές του τμήματος των πρωτοετών στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος, που θα πάρουν τη σκυτάλη ως εκπρόσωποι της τέχνης και του πολιτισμού μας σε λίγο καιρό, δημιούργησαν μια διαδικτυακή καμπάνια, προκειμένου αυτή τη δύσκολη εποχή, να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα για την παράσταση που ετοιμάζουν και θα παρουσιάσουν σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας το καλοκαίρι, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για κουστούμια και σκηνικά.
Κάνουν πρόβες για ένα υπέροχο μιούζικαλ που ο στόχος είναι να διοργανωθεί άρτια και επαγγελματικά.
Τέτοιες τύπου καμπάνιες συνηθίζονται πολύ στο εξωτερικό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους φοιτητές και ηθοποιούς που δίνουν την ψυχή τους για το καλύτερο αποτέλεσμα και φυσικά στον καθηγητή τους και μετρ στα μιούζικαλ Αλέξανδρο Μούντι για όσα πολύτιμα τους έχει διδάξει για την ψυχή τους πάνω από όλα καθώς και για την υποκριτική και το χορό.
Σύνδεσμος για την οικονομική ενίσχυση: Μπορείτε να προσφέρεται οικονομική ενίσχυση πατώντας ΕΔΩ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.