ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της του Όμιλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Τα έσοδα διατέθηκαν για την χρήζουσα άμεση επισκευή αίθουσας πολυχώρου του ΠΙΚΠΑ Βούλας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της του Όμιλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων κ. Σούλα Κοκολέτσου και το Δ.Σ. διοργάνωσαν δείπνο για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο GOLF Γλυφάδας.

Τα έσοδα διατέθηκαν για την χρήζουσα άμεση επισκευή αίθουσας πολυχώρου του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η Αλίς Δικαίου επιμελήθηκε καλλιτεχνικά την επίδειξη μόδας για παρουσίαση της συλλογής All time Classic της Mary K. Ευχαριστούμε τη VOI NOI, M. S. Andronis , Νταϊάνα Τζελάλη , Οπτικά Yalos και την Άλκηστη Πρίνου όπου πρόσφερε μία δωρεάν θεραπεία για κάθε καλεσμένο στο νέο της χώρο στη Γλυφάδα ( DR PRINOU).

Στο τέλος της βραδιάς η πρόεδρος της UNESCO Νοτίων Προαστίων κ. Σούλα Κοκολέτσου, έδωσε τιμητική πλακέτα πρώτον στην κ Νίκη Παπαθεοχάρη ( ζωγράφος, επιχειρηματίας ) η οποία προσέφερε το δείπνο αυτόν στο Γκολφ, όπως και για την πολυετή της προσφορά αλλά και στον κ. Κωνσταντίνο Κιολέογλου, πρόεδρος της κατασκευαστικής Εταιρείας η οποία προσφέρει την ανακαίνιση της αίθουσας του ΠΙΚΠΑ Βούλας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.