ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την παρθενική τους εμφάνιση έκαναν στο θεατρικό σανίδι τα δίδυμα του Κ.Καραμανλή και της Ν.Παζαΐτη

Πρόκειται για θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας ARTE του Κολλεγίου Αθηνών

Την παρθενική τους εμφάνιση έκαναν στο θεατρικό σανίδι τα δίδυμα του Κ.Καραμανλή και της Ν.Παζαΐτη

Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη εμφανίστηκα για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι με τους γονείς τους να δίνουν το παρών στην παράσταση.

Η παράσταση ανέβηκε στη θεατρική σκηνή του κολλεγίου Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή συμμετέχουν στο θεατρικό έργο «Μία κυρία ατυχήσασα». Ο 22χρονος Αλέξανδρος έπαιξε ως ηθοποιός ενώ η αδελφή του ήταν στο κομμάτι των χορογραφιών.

Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του βρέθηκαν στην πρώτη σειρά και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους από την προσπάθεια των παιδιών τους.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Πρόκειται για θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας ARTE του Κολλεγίου Αθηνών και η συμμετοχή του Αλέξανδρου είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του.

Η ζωή του αδέκαστου «στρίγγλου» θα αλλάξει ριζικά όταν οι γυναίκες μπουν στο σπίτι και στη ζωή όλων τους.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής υποδύεται τον μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο», έχοντας τον ρόλο μίας εκ των τριών ανιψιών που υποδέχονταν τη θεία από το Αμέρικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αλέξανδρος, έχει θεατρικό πατέρα τον επιχειρηματία Τίμο Τζάννε, που υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στον ρόλο του Πετρόχειλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.