ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την Τετάρτη στην Αθήνα η νεκρώσιμος ακολουθία και την Πέμπτη στην Αρχαία Μεσσήνη η κηδεία του Π.Θέμελη

Ο σπουδαίος αρχαιολόγος και καθηγητής «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

Την Τετάρτη στην Αθήνα η νεκρώσιμος ακολουθία και την Πέμπτη στην Αρχαία Μεσσήνη η κηδεία του Π.Θέμελη

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης επί της οδού Αιόλου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Πέτρο Θέμελη, τον σπουδαίο αρχαιολόγο και καθηγητή, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Όπως επίσης πληροφορεί το «ΔΙΑΖΩΜΑ» και ο πρόεδρός του, Σταύρος Μπένος -του σωματείου του οποίου ο επιφανής αρχαιολόγος υπήρξε αντιπρόεδρος- «την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 μ.μ. θα ακολουθήσει η ταφή του στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας Πέτρος Θέμελης, πνεύμα, σώμα και αίμα του Σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”. Θρηνούμε την απουσία του. Υμνούμε την παρουσία του», αναφέρει μεταξύ άλλων το συλλυπητήριο μήνυμα του σωματείου και του προέδρου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.