ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο νοσοκομείο ο Δάνης Κατρανίδης – Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στο νοσοκομείο ο Δάνης Κατρανίδης – Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Αγωνία επικρατεί για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη, που βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Με δύναμη ψυχής και έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους, ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να δώσει τη δική του μάχη και να κερδίσει το στοίχημα της ζωής, με όσα άσχημα του επιφύλασσε ο χρόνος.

Ήταν λίγο μετά το Πάσχα, όταν ο Δάνης Κατρανίδης βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Εκεί οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε αρκετές φορές στο νοσοκομείο κάτω από άκρα μυστικότητα με σκοπό να υποβληθεί στην απαραίτητη θεραπεία που του πρότειναν οι θεράποντες ιατροί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.