ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Όταν η Κάτια Δανδουλάκη παρουσίαζε εκπομπή με τον Αλέκο Αλεξανδράκη – Το σπάνιο κλικ από το 1988 (φωτο)

Όταν η Κάτια Δανδουλάκη παρουσίαζε εκπομπή με τον Αλέκο Αλεξανδράκη – Το σπάνιο κλικ από το 1988 (φωτο)

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους εμβληματικούς ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο του, αλλά και της απίστευτης γοητείας του. Είχε συνεργαστεί με κάθε μεγάλο όνομα της εγχώριας υποκριτικής σκηνής και κάθε ταινία στην οποία έπαιζε γινόταν αμέσως επιτυχία.

Από την άλλη, η Κάτια Δανδουλάκη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με απίστευτο class και κομψότητα. Μια γυναίκα που μπορεί να δώσει ζωή σε κάθε ρόλο και μαγνητίζει πάνω στη σκηνή.

Λίγοι θυμούνται ότι, οι δυο τους είχαν υπάρξει συμπαρουσιαστές μιας εκπομπής στην ΕΡΤ, με τίτλο «Οι γνωστοί μας άγνωστοι», η οποία είχε προβληθεί το 1988 και για λίγους μήνες.

Στην εκπομπή, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υποδεχόντουσαν σπουδαία ονόματα από διάφορους χώρους και συζητούσαν για τη ζωή και το έργο τους.

Στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, ο οποίος έχει μια πλούσια συλλογή από παλιά περιοδικά από τη δεκαετία του ‘60 έως σήμερα, είδαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την εκπομπή. Η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» και μας πηγαίνει 33 χρόνια πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.