ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα «μαχαίρια» τα παιδιά του Ανέστη Βλάχου – «Είναι πλαστή η διαθήκη» λέει ο γιος του

Στα «μαχαίρια» τα παιδιά του Ανέστη Βλάχου – «Είναι πλαστή η διαθήκη» λέει ο γιος του

Στη δικαστική αίθουσα, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να λύσουν τις διαφορές του τα δύο παιδιά του Ανέστη Βλάχου.

Να σημειωθεί πως είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Ο γιος του Ηρακλής θεωρεί πλαστή την διαθήκη, που φέρεται να υπέγραψε ο Ανέστης Βλάχος και παρουσίασε η κόρη του μετά τον θάνατο του γνωστού ηθοποιού, όπως τονίζει ο δικηγόρος του Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

«Ο εντολέας μου έχει πληροφορηθεί και δεν έχει δει τη συγκεκριμένη διαθήκη. Να τονίσω ότι εχθές που μιλούσα μαζί του μου είπε ότι δεν θέλει να προσβάλλει τη μνήμη του πατέρα του με ό, τι θα επακολουθήσει. Αυτό που θέλει να διασφαλίσει, είναι ότι σε αυτό το χαρτί, το οποίο ενδεχομένως να έχει γράψει ο πατέρας του, και για το οποίο αμφιβάλλει για το κύρος αυτής της διαθήκης και μιλά για πλαστότητα, καθώς θεωρεί ότι δεν θα λησμονούσε σε διαθήκη του το ένα από τα δύο παιδιά του», είπε αρχικά ο κ. Παπαναστασίου.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξεχνούσε στη διαθήκη του»

Μάλιστα, τα δύο αδέλφια επικοινώνησαν μεταξύ τους με τον δικηγόρο να αποκαλύπτει τι είπαν. «Σε μια από τις επικοινωνίες με την αδερφή του τού αποκάλυψε ότι “δεν χρειάζεται να συνεννοηθούμε για κάτι, υπάρχει ιδιόχειρη διαθήκη που γράφτηκε το 2014 και αφήνεται το σύνολο της περιουσίας σε εκείνη”», ανέφερε.

«Αυτή η διαθήκη θα πρέπει να πάει στο δικαστήριο και να δημοσιευτεί με μια απόφαση, κι εμείς όταν τη δούμε να την προσβάλλουμε για την πλαστότητά της. Αν έχει γραφτεί από τον Ανέστη Βλάχο, ο νόμος έχει την πρόνοια στο εξής: να διεκδικήσει τη νόμιμη μοίρα επί της συγκεκριμένης περιουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Ο Ηρακλής Βλάχος δεν πίστευε ότι ο πατέρας του θα τον ξεχνούσε στη διαθήκη του, αλλά πίστευε ότι θα συμπεριελάμβανε στη διαθήκη τον εγγονό του και γιο του και εντολέα μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαναστασίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.