ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Μπεγνής: «Κατάπτυστο! – Χώρισαν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα – Διαφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει»

Μ.Μπεγνής: «Κατάπτυστο! – Χώρισαν τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα – Διαφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει»

Την ξεκάθαρη αντίθεση του με τα μέτρα τα διαχωρισμού τα οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι συμφωνεί με τις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου περί δικτατορίας και ανελευθερίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι παρανοϊκό αυτό που συμβαίνει στο θέατρο. Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ έναν κλάδο που είναι μόνο για εμβολιασμένους. Κατ’ αρχάς χωρίζεις τους Έλληνες σε δύο στρατόπεδα, σε δύο ομάδες που αυτό από μόνο του για μένα είναι κατάπτυστο. Είναι λάθος».

«Ξέρω τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. Συμφωνώ με το ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Δεν συμφωνώ με την δικτατορία που υπάρχει σε καμία περίπτωση. Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει εμένα, εσένα, τον οποιοδήποτε να κάνει το οτιδήποτε. Από κει και πέρα μπορεί να τα λέει με έναν τρόπο που είναι εριστικός» συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής. «Πάντως στο ότι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που θέλουμε στο σώμα μας, συμφωνώ πάρα πολύ με τον Γρηγόρη».

«Eίμαστε σε ένα μπαρ και είναι μόνο εμβολιασμένοι, ο ένας πάνω στον άλλον που μεταδίδουν και στο θέατρο μόνο εμβολιασμένοι με μάσκες που κάθονται και δεν χορεύουν. Τι είναι αυτό;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι λάθος μου μέγα το γεγονός πως είχα μια επιχειρηματική κίνηση. Είμαι αδαής, δεν ξέρω από επιχειρήσεις και δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Πες μου βέβαια έναν Έλληνα τώρα που δεν έχει χρέη» ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Μέμος Μπεγνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.