ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Νίκος Κουρής έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου και εμάς»

«Έχουμε γίνει κουτσομπολιό»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Νίκος Κουρής έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου και εμάς»

Στο Νίκο Κουρή αναφέρθηκε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη σε νέες της δηλώσεις κατά την παρουσίαση του νέου της βιβλίου για τη ζωή με τον πατέρα της.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εμπομπή, στην παρουσίαση του βιβλίου της «Οι αναμνήσεις ενός κοριτσιού» η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε ότι το δικαστήριο με τον Νίκο Κουρή που υποστηρίζει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, είναι για τις 30 Νοεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της. «Θα κερδίσουμε το δικαστήριο και θα τελειώσουμε με αυτό», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να κάνει τεστ DNA που έχει ζητήσει ο Κουρής.

«Είναι πραγματικά λυπηρό που μετά τον θάνατο του πατέρα μου, τον άδειασε αυτός (σ.σ. ο Νίκος Κουρής) στις τηλεοράσεις», σημείωσε. «Έχει κάνει ρεζίλι τον πατέρα μου και εμάς, έχουμε γίνει κουτσομπολιό», κατέληξε. Σημειωτέον ότι ο Νίκος Κουρής αναφέρεται και στη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά το βιβλίο της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε «αποτελείται από διάφορες στιγμές της παιδικής μου ηλικίας και καταλήγει στο σήμερα». Ο μεγαλύτερος της φόβος, όπως εξομολογήθηκε ήταν πως θα πεθάνει ο μπαμπάς ή η μαμά. «Σκεφτόμουν ότι θα αυτοκτονήσω», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.