ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το μήνυμα της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα» (φωτο)

Το μήνυμα της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα» (φωτο)

Με συγκίνηση και σπαρακτικά λόγια για την απουσία του πατέρα της, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μίλησε η κόρη του πρόωρα χαμένου συνθέτη, Μαρία Κλάρα.

Σε μια ανάρτηση την οποία κοινοποίησε στη σελίδα του διάσημου πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Μαρία Κλάρα διαπίστωνε πως αυτή ήταν η πρώτη Πρωτοχρονιά που ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν μετρούσε αντίστροφα την αλλαγή του έτους επί σκηνής.

«Πρώτη φορά που ο χρόνος δε μπήκε με το δικό σου μέτρημα στη σκηνή.. με το φως και την αισιοδοξία σου… με την μαγεία σου… Χωρίς τη τεράστια αγκαλιά σου… Πρώτη χρονιά κι από εδώ και πέρα… χωρίς όλα αυτά που μόνο εσύ μπορείς. Δώστε το φως σας σε όλους μας, εσύ κι όλοι οι φωτισμένοι φίλοι που είστε μαζί εκεί ψηλά» έγραψε η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Facebook.

https://www.facebook.com/machairitsas/posts/2789464851076412

Στις αρχές του Νοέμβρη, η Μαρία Κλάρα είχε δώσει από τη σελίδα της στο Facebook ένα βίντεο από περασμένα γενέθλια του πατέρα της, στο οποίο ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σβήνει τα κεράκια της τούρτας. Η φράση που έγραψε η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα και η οποία συνοδεύει το βίντεο τότε ήταν η εξής: «Εκεί που δεν υπάρχει πια ο χρόνος…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, στις 9 Σεπτεμβρίου στον Αλμυρό Βόλου όπου και βρισκόταν. Η οικογένειά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ανακοίνωνε τότε με αφορμή τον θάνατό του: «Η οικογένεια του λατρεμένου και χιλιοτραγουδισμένου Λαυρεντη Μαχαιριτσα ανακοινώνει με οδύνη την απώλειά του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης μας συγκινούν. Ο ίδιος θα επιθυμούσε διακριτικότητα και απλότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.