ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Α.Μανθόπουλος: Η ιστορία πίσω από το «Βρε Αία» στη σειρά «Δύο ξένοι»

Ο Αίας Μανθόπουλος αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Αίαντα» στη σειρά «Δυο Ξένοι»

Α.Μανθόπουλος: Η ιστορία πίσω από το «Βρε Αία» στη σειρά «Δύο ξένοι»

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση ότι ο αγαπημένος ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν στην εντατική, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Αίας Μανθόπουλος αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του «Αίαντα» στη σειρά «Δυο Ξένοι».

Μιλώντας στο παρελθόν, στην εκπομπή «Open Weekend», είχε αναφερθεί στη διάσημη ατάκα «βρε Αία», την οποία ακούγαμε να λέει συχνά στη σειρά ο τηλεοπτικός «Κωνσταντίνος Μαρκοράς».

«Ήμασταν πολύ φίλοι με τον Νίκο, ήμασταν μαζί στο ΚΘΒΕ», είχε πει αρχικά ο Αίας Μανθόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην πετυχημένη σειρά και τη χαρακτηριστική φράση με το όνομά του, ο ίδιος είπε ότι: «Το “βρε Αία” το έκανε ο Νίκος μόνος του γιατί έφτανα καμιά φορά λίγο αργοπορημένος, μου έλεγε “βρε Αία, βρε Αία”, κάναμε πλάκα μεταξύ μας και το κράτησε κι έτσι το έβαλε και στη σειρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.