ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Αντώνης Τουρκογιώργης: Τελέστηκε σήμερα η κηδεία του θρυλικού ροκά (φώτο)

Το 2010 είχε υποστεί εγκεφαλικό κι από τότε πάλευε για την αποκατάστασή του

Αντώνης Τουρκογιώργης: Τελέστηκε σήμερα η κηδεία του θρυλικού ροκά (φώτο)

Τελέστηκε στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου σήμερα, Τετάρτη 8/5 στις 18:00 σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, η κηδεία του Αντώνη Τουρκογιώργη με την παρουσία συγγενών, φίλων και συνεργατών.

Ο Αντώνης Τουρκογιώρης πέθανε σε ηλικία 73 ετών στις 5/5, μετά από μια μακρά περίοδο με πρόβλημα τα υγείας. Το 2010 είχε υποστεί εγκεφαλικό κι από τότε πάλευε για την αποκατάστασή του.

Το παρών για το ύστατο χαίρε έδωσαν πολλά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο Tony Power που έδωσε νεύρο και ρυθμό στην ροκ σκηνή της χώρας.

Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά και μαζί με τον Γιάννη Σπάθα και τον 18χρονο τότε Γιώργο Τρανταλίδη ήταν οι Socrates Drank the Conium και ξεκίνησαν μια μουσική διαδρομή γεμάτη Phos… Έστησαν βάσεις για την ροκ σκηνή βασισμένοι σε αγγλικό στίχο με πολύ μεγάλη απήχηση. Αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα και προχώρησε στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Το συγκρότημα».

Δείτε φωτογραφίες: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΡΓΟΓΙΩΡΓΗΣ ΚΗΔΕΙΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.