ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ειρήνη Παπά: Η Finos Film αποχαιρετά τη μεγάλη ηθοποιό με ένα συγκινητικό βίντεο

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός «έσβησε» εχθές σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Ειρήνη Παπά: Η Finos Film αποχαιρετά τη μεγάλη ηθοποιό με ένα συγκινητικό βίντεο

Με ένα συγκινητικό βίντεο με σκηνές από τις ταινίες της, η Finos Film αποχαιρετά την Ειρήνη Παπά που άφησε εχθές την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Η Ειρήνη Παπά είχε κάνει την πρώτη κινηματογραφική της εμφάνιση το 1948 σε ηλικία 22 ετών στην ταινία της Finos Film «Χαμένοι Άγγελοι» όπου αποτυπώνεται μοναδικά η εκπληκτική της ομορφιά.

Ήταν ο θαυμασμός του Αλέκου Σακελλάριου ο οποίος την προσφωνεί «Καρυάτιδα», που την οδήγησε στα γραφεία του Φίνου με τον ίδιο να αναφέρει: «Εσύ κορίτσι μου κατέβηκες από την Ακρόπολη και κουβαλάς την διαχρονική ομορφιά της Ελλάδας μαζί σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τα “Κανόνια του Ναβαρόνε” πλάι στον Άντονι Κουίν, μέχρι την “Ηλέκτρα” του Κακογιάννη, η Ειρήνη Παπά τόλμησε να μπει σε αχαρτογράφητα νερά, ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας, κατέκτησε κοινό και κριτικούς και έγινε μοναδική πρέσβειρα της Ελλάδας», σημειώνει στη σχετική ανάρτηση η εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.