ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Κιμούλης: «Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου αυτό εμφανίζεται»

Τι είπε για την κατάχρηση εξουσίας

Γ.Κιμούλης: «Όσο και να προσπαθείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου αυτό εμφανίζεται»

O Γιώργος Κιμούλης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί, το παρελθόν, αλλά και την κατάχρηση εξουσίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Open Weekend», οι λόγοι που τον κρατούσαν μακριά από το θέατρο, δεν ισχύουν πλέον και είναι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε ξανά επί σκηνής.

«Πρόπερσι, δεν μπορούσα να δουλέψω στο θέατρο και δεν μπορούσα να κάτσω επίσης. Οπότε, σχεδίασα στο μυαλό μου αυτό που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Έκανα μια ταινία. Άρχισα τα γυρίσματα στο τέλος της καραντίνας, όμως επειδή έπρεπε να έχω διαφορετικές χρονικές στιγμές και καιρικές διαφορές, για τον λόγο αυτό η ταινία κράτησε δύο χρόνια», εξήγησε αρχικά.

«Τώρα που ολοκληρώθηκε, κάναμε και την παράστασή μας. Σχεδόν πρώτη φορά έχω νιώσει τόσο μεγάλη ζεστασιά, ενώ έρχομαι πάρα πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη», συμπλήρωσε.

Όσο για το παρελθόν και πώς το αντιμετωπίζει ο ίδιος, ο Γιώργος Κιμούλης ανέφερε: «Το παρελθόν είναι πρόλογος. Όσο και να προσπαθεί κανείς να ξεφύγει από αυτό, εμφανίζεται. Όσο πιο καλά κρυμμένο το έχεις, τόσο με πιο άγριο κι άσχημο πρόσωπο εμφανίζεται στον μέλλοντα χρόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, δήλωσε θετικός να παίξει ξανά στην τηλεόραση, αν υπάρξει κάτι που να τον ενδιαφέρει και αναφέρθηκε στο σεξ και την εξουσία. «Ένα μόνο κατάπτυστο υπάρχει στο σεξ, το να το χρησιμοποιείς ως όργανο εξουσίας. Η εξουσία δεν έχει φύλο», σημείωσε σχετικά με τα μηνύματα που στέλνει η παράστασή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.