ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Λιάνης για την αγωγή του Γ.Παπαμιχαήλ: «Θα δοθεί η απάντηση και εκεί που πρέπει»

«Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου για την Αλίκη δεν υπολείπεται από τη δική σας λατρεία»

Γ.Λιάνης για την αγωγή του Γ.Παπαμιχαήλ: «Θα δοθεί η απάντηση και εκεί που πρέπει»

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Λιάνης τη Δευτέρα (3/4), μετά και την αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Sτον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού του Real FM είπε:

«Είμαι 55 χρόνια δημοσιογράφος και μου συνέβη ένα γεγονός και πρέπει να δώσω μια απάντηση γιατί όπως έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, το να σιωπείς ισοδυναμεί με το ψευδεσθαι. Παρά την εισβολή που δέχτηκα πριν και ακόμα με περιμένουν απ’ έξω.

Σαν να μην έχουμε την ελευθερία οι δημοσιογράφοι να αναπολήσουμε, πρέπει να ποινικοποιήσουμε και τις αναμνήσεις μας. Ποιον προσβάλλει αυτό το κομμάτι;

Τι είναι αυτό τώρα δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω! Γιατί αυτό το θέμα που διαβάστηκε από τότε που πουλούσε 80.000 φύλλα, γιατί αυτό το θέμα που διαβάστηκε στο βιβλίο μου που πουλούσε 10.000 αντίτυπα, γιατί δεν αντέδρασε κανείς και τώρα ξαφνικά γίνεται πρώτο θέμα στην Ελλάδα;

Θα δικαστώ τώρα για τη φράση “παρ’ το”; Και δεν θέλω να βγω στην τηλεόραση γιατί ο Σεφέρης λέει ότι η τηλεόραση είναι φονικό όπλο.

Ευχαριστώ και τον συνήγορο του κυρίου Γιάννη Παπαμιχαήλ που είπε ότι έχω προσφέρει πολλά στον πολιτισμό.

Θα δοθεί η απάντηση και εκεί που πρέπει αν επιμείνουν σε αυτό το πράγμα. Εγώ κατηγορήθηκα τη δεκαετία του ’70 και του ’80 ως ο ψαλμωδός της Αλίκης και τώρα θα κατηγορηθώ για το ακριβώς αντίθετο;

Η λατρεία μου και ο σεβασμός μου για την Αλίκη δεν υπολείπεται από τη δική σας λατρεία και τον δικό σας σεβασμό. Δεν περίμενα ποτέ αυτό που συνέβη σήμερα.

Στον επαγγελματικό μου χώρο που προσέρχομαι στα 80 μου χρόνια και μάλιστα, προσήλθα με μια πατερίτσα γιατί μόλις έκανα εγχείριση στο γόνατό μου, να βλέπω ξαφνικά από ένα υπόγειο να πετάγονται δυο τρία νέα παιδιά με δυο κάμερες. Έκαναν αυτό που κάνουν συνήθως. Με ακολούθησαν μέχρι το ασανσέρ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.