ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της»

«Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος»

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία, τον φόβο του θανάτου και βεβαίως την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνης παραδέχθηκε πως «με τους Ρεπόρτερ είχαν πάρα τα μυαλά μου πάρα πολύ αέρα! Αφού βγαίναμε έξω και είχαμε γίνει σταρ! Ήμασταν καβαλημένα καλάμια και οι τρεις. Έβλεπες ότι βγαίνεις έξω και δεν σου παίρνουν λεφτά, ποτέ δεν μου πήρε λεφτά το ταξί».

«Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος. Ο επιφανής Μίκης Θεοδωράκης έλεγε «κάθε απόγευμα έρχεται από εκεί απέναντι ένας που παριστάνει τον μάγκα και μου κλείνει το μάτι». Αναρωτήθηκα αν ήταν αναρχικός και μου απάντησε, ο θάνατος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε την σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε ποια είναι ποιο ωραία. «Εγώ ή η Αιμιλία;». Και της λέω «η Αιμιλία» και το εννοούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, «καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;». Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. «Παρ’ το» μου λέει και ανοίγει το κιμονό» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.