ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στην ταινία του σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν

ο σενάριο έγραψε ο Στίβεν Νάιτ

Η Αντζελίνα Τζολί θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας στην ταινία του σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν

Η Αντζελίνα Τζολί θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη Πάμπλο Λαρέν, μια βιογραφική ταινία για τη διάσημη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας.

Με τίτλο «Maria», η ταινία «αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο».

Το σενάριο έγραψε ο Στίβεν Νάιτ (γνωστός για τη δουλειά του στα «Spencer», «Peaky Blinders», «Eastern Promises»).

«Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», είπε ο Λαρέν. «Το να το κάνεις αυτό με την Αντζελίνα, μια εξαιρετικά γενναία καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.