ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ηλίας Ζερβός: Το «αντίο» της Ελένης Ράντου

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Ηλίας Ζερβός: Το «αντίο» της Ελένης Ράντου

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του 66χρονου ηθοποιού Ηλία Ζερβού από ανακοπή καρδιάς.

Η Ελένη Ράντου, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Ηλία Ζερβό στη θρυλική σειρά του Ant1, «Κωνσταντίνου και Ελένης» θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στον συνάδελφό της.

Η ηθοποιός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου αναδημοσίευσε ένα άρθρο με μία κοινή τους φωτογραφία από ένα επεισόδιο της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» στο οποίο η Ελένη Ράντου υποδυόταν την «Ελένη Βλαχάκη» και ο Ηλίας Ζερβός τον δικηγόρο «Νίκο Γρέβια».

«Έφυγες νωρίς… Καλό ταξίδι Ηλία μου… Υπέροχος συνάδελφος… Υπέροχος άνθρωπος» έγραψε η Ελένη Ράντου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.