ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κηδεία Τέτης Σχοινάκη: Συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο «αντίο» στο Κοιμητήριο Βύρωνα (φώτο)

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από «μάχη» με τον καρκίνο

Κηδεία Τέτης Σχοινάκη: Συγγενείς και φίλοι της είπαν το τελευταίο «αντίο» στο Κοιμητήριο Βύρωνα (φώτο)

Συγγενείς και φίλοι το πρωί της Τετάρτης (6/3) είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Τέτη Σχοινάκη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών την περασμένη Δευτέρα (4/3), ύστερα από γενναία «μάχη» επί 1,5 χρόνο με τον καρκίνο.

Ανάμεσα όσων βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βύρωνα για να την αποχαιρετίσουν ήταν ο αδελφός της, Μιχάλης Σχοινάκης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Πρέκας, Ζαχαρίας Ρόχας και ο Γιώργος Γεωργίου.

Όπως αποκάλυψε προ ημερών η φίλη της, Άννα Φόνσου, η τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη ήταν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές που πέρασε, ενώ τόνισε ότι «ήταν μια σπουδαία κοπέλα, γεμάτη αξιοπρέπεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φώτο: NDP

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.