ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μαίρη Χρονοπούλου: Πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Tι είχε ζητήσει ηθοποιός

Αυτή θα είναι η επιγραφή στο μνημείο που θα κατασκευαστεί στο σπίτι της

Μαίρη Χρονοπούλου: Πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της – Tι είχε ζητήσει ηθοποιός

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου, αναφορικά με το πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αείμνηστη ηθοποιός που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, είχε αφήσει εντολή να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί.

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή θα είναι η επιγραφή στο μνημείο που θα κατασκευαστεί στο σπίτι της, στην Παιανία

Έτσι, όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η σορός της αείμνηστης ηθοποιού θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.

Στη συνέχεια, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα παραληφθεί από γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η ίδια έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της, και θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου οι φίλοι της ηθοποιού θα μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν όπως η ίδια επιθυμούσε.

Τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου ήταν να τοποθετηθεί η τέφρα της σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού της στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της, ενώ εκεί είχε και το μοιραίο ατύχημα που οδήγησε, τελικά, στον θάνατό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την «Espresso», το μνημείο που θα τοποθετηθεί στο κτήμα των 9 στρεμμάτων, θα φέρει επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.