Μπρους Γουίλις: Δέχθηκε πιέσεις να εργαστεί παρά τα προβλήματα υγείας

Έχει διαγνωστεί μα αφασία

Μπρους Γουίλις: Δέχθηκε πιέσεις να εργαστεί παρά τα προβλήματα υγείας

Δημοσιεύματα του Χολιγουντ αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης και στενός συνεργάτης του Μπρους Γουίλις, Ράνταλ Έμμετ πίεσε τον ηθοποιό να εργαστεί παρά τα προβλήματα υγείας του. 

Όπως ανακοινώθηκε τέλη Μαρτίου ο αγαπημένος ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία και τερμάτισε την καριέρα του.

Ένα άτομο που έχει διαγνωστεί με αφασία έχει δυσκολία με την ομιλία. Συνήθως προκαλείται από μία βλάβη στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου, όπως με ένα εγκεφαλικό. Εμποδίζει την ανάγνωση, την ακοή, την ομιλία και τη γραφή. Τα προβλήματα ομιλίας είναι τα πιο συχνά και μπορεί να περιλαμβάνουν τον λανθασμένο συνδυασμό λέξεων, σύμφωνα με το βρετανικό σύστημα υγείας.

Ο διάσημος δικηγόρος του Hollywood Martin Singer δήλωσε στους Los Angeles Times: «Ο πελάτης μου (Μπρους Γουίλις) συνέχισε να εργάζεται μετά την ιατρική του διάγνωση επειδή ήθελε να εργαστεί και ήταν σε θέση να το κάνει, όπως ακριβώς και πολλοί άλλοι που έχουν διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια και συνεχίζουν να εργάζονται».

«Η συμμετοχή του κ. Γουίλις σε αυτές τις ταινίες, έφερε σπόνσορες με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έχουν δουλειά, πολλοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19», συμπλήρωσε.

Ο Γουίλις πρωταγωνίστησε μαζί με την Μέγκαν Φοξ στο «Midnight in the Switchgrass» ως πράκτορας του FBI, ενώ ολοκλήρωσε άλλες πέντε ταινίες με τον Έμετ πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του. Συνολικά έχουν συνεργαστεί μέσω της εταιρείας παραγωγής του σκηνοθέτη σε πάνω από 25 ταινίες.

Η οικογένεια του πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction» ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι «αποσύρεται» όταν διαγνώστηκε με αφασία, μια γλωσσική διαταραχή που προκαλείται από εγκεφαλική βλάβη και επηρεάζει την ικανότητα του ατόμου να επικοινωνεί.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», πρόσθεσαν. «Προχωράμε σε αυτό ως μια ισχυρή ομάδα και θέλαμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει εκείνος για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Γλέντα” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στο PEOPLE ότι «όλοι είναι δίπλα του» μετά τη διάγνωση. «Ο Μπρους είναι πολύ αγαπητός και όλοι στο Χόλιγουντ τον υποστηρίζουν και είναι δίπλα του. Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς αστέρες», πρόσθεσε η πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.