ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο «μύθος» του Μοχάμεντ Άλι: Οι ατάκες του που έμειναν στην ιστορία

«Μην μετράς τις μέρες, κάνε τις μέρες να μετράνε»

Ο «μύθος» του Μοχάμεντ Άλι: Οι ατάκες του που έμειναν στην ιστορία

Ο κορυφαίος μποξέρ όλων των εποχών έχει μείνει στην ιστορία όχι μόνο για τις πυγμαχικές ικανότητες του αλλά και για κάποιες ατάκες οι οποίες έχουν δώσει σε πολλούς τροφή… για σκέψη.

«Η σιωπή είναι χρυσός όταν δεν μπορείς να σκεφτείς μία καλή απάντηση».

«Εύχομαι οι άνθρωποι να αγαπούσαν όλους τους άλλους όπως αγαπούν εμένα. Θα ήταν καλύτερος ο κόσμος».

«Δεν είναι τα βουνά μπροστά σου που σε κουράζουν. Είναι το πετραδάκι στο παπούτσι σου».

«Η θέληση πρέπει να είναι πιο δυνατή από την ικανότητα».

«Μην μετράς τις μέρες. Κάνε τις μέρες να μετράνε».

«Ο αγώνας κερδίζεται ή χάνεται μακριά από μάρτυρες, πίσω από τις γραμμές, στο γυμναστήριο και εκεί έξω στον δρόμο, πολύ πριν χορέψω κάτω από αυτά τα φώτα».

«Είμαι ο σπουδαιότερος. Το είπα πριν καν καταλάβω ότι ήμουν. Σκέφτηκα ότι αν το λέω αρκετά, θα πείσω τον κόσμο ότι ήμουν πράγματι ο σπουδαιότερος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πέτα σαν πεταλούδα. Τσίμπα σαν μέλισσα. Δεν μπορείς να χτυπήσεις αυτό που δεν βλέπουν τα μάτια σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.