ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Βλάχος για αποφυλάκιση βιαστή Δ.Λιγνάδη: «Βαράτε παλαμάκια σε όποιον π#δαγε παιδάκια» (βίντεο)

«Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς ένα πράγμα σε γλιτώνει: οι φίλοι σου να είναι γόνοι»

Π.Βλάχος για αποφυλάκιση βιαστή Δ.Λιγνάδη: «Βαράτε παλαμάκια σε όποιον π#δαγε παιδάκια» (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς ανηλίκων, ενώ αθωώθηκε για δύο ακόμα που κατηγορούνταν, με το ΜΟΔ να τον τιμωρεί με 12 χρόνια κάθειρξη, με αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Η συγκεκριμένη απόφαση εξόργισε το πανελλήνιο, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές και διαφορετικές.

Μετά τον Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη και το πανό στην Επίδαυρο, χιλιάδες ήταν οι αναρτήσεις στα social media, τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από τον καλλιτεχνικό.

Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν δημόσια είναι ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος έγραψε μερικούς στίχους για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σχετικά με τη δικαιοσύνη της.

Οι στίχοι είναι γροθιά στο στομάχι. «Σε όποιον πέταξε τρικάκια του περνάτε βραχιολάκια, μα βαράτε παλαμάκια σε όποιον πήδαγε παιδάκια» λέει μεταξύ άλλων.

«Τι κι αν είσαι βιαστής, τι κι αν καταδικαστείς ένα πράγμα σε γλιτώνει: οι φίλοι σου να είναι γόνοι» συμπληρώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.