ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την υγεία της – Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής που έχει

«Να ξέρετε ότι δεν τα παρατάω» έγραψε η ίδια στο Instagram

Σελίν Ντιόν: Ανησυχία για την υγεία της – Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω της σπάνιας πάθησής που έχει

Ανησυχία προκαλεί η κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν, μετά την ανακοίνωσή της πως ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς συνεχίζει τη μάχη της με μια ανίατη ασθένεια.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, είχε μοιραστεί δημόσια τον Δεκέμβριο πως είχε διαγνωστεί με μια διαταραχή που είναι γνωστή ως σύνδρομο Stiff Person, οδηγώντας τότε στην αναβολή των συναυλιών της.

Σελίν Ντιόν: «Να ξέρετε ότι δεν τα παρατάω»

Σήμερα το πρωί όμως, η Σελίν Ντιόν κατέφυγε στο Instagram, όπου «με τεράστια απογοήτευση» ανακοίνωσε την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Courage», προσθέτοντας πως «εργάζεται πολύ σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της».

Δημοσιεύοντας μια εικόνα των ακυρωμένων ημερομηνιών της περιοδείας της, ανέφερε: «Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας Courage. Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.

Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!» έγραψε η Σελίν Ντιόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της λίστας των προγραμματισμένων συναυλιών της που ακυρώθηκαν.

Η σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει η Σελίν Ντιόν

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Stiff Person (δύσκαμπτου ατόμου).

Η πάθηση, η οποία προσβάλλει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους και προκαλεί ανεξέλεγκτη ένταση των μυών τελικά αφήνει τους πάσχοντες σαν «ανθρώπινα αγάλματα», καθώς σταδιακά κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, αφήνοντας τους πάσχοντες ανίκανους να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το SPS, υπάρχουν θεραπείες που επιβραδύνουν την εξέλιξη και η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.