ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάνια φωτογραφία της Έλλης Λαμπέτη 40 χρόνια μετά τον θάνατό της

Το ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από τον κήπο του σπιτιού της

Σπάνια φωτογραφία της Έλλης Λαμπέτη 40 χρόνια μετά τον θάνατό της

Σαράντα χρόνια πέρασαν από τη μέρα που πέθανε η σπουδαία Έλλη Λαμπέτη, μετά από σκληρή και πολύχρονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram που φέρει το όνομα του φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου, δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου μια φωτογραφία της Έλλης Λαμπέτη, που δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ ξανά.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η ηθοποιός βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού της και ποτίζει τα λουλούδια.

Δείτε τη φωτογραφία

Στη λεζάντα της ανάρτησης, γράφει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«40 χρόνια χωρίς την αγαπημένη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου Έλλη Λαμπέτη και το Studio Κλεισθένης τη θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τις πολλές που την τράβηξε εκείνη τη μέρα στο σπίτι της ο Κλεισθένης, σε άλλο ρόλο από ότι την είχε μάθει το κοινό της, στο ρόλο της γυναίκας που κάνει τις καθημερινές δουλειές στο σπίτι της όπως όλος κόσμος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.