ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Δ. Σαββόπουλος – Ήταν υποστηρικτής των εμβολίων (upd)

Είναι η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσεί με Covid-19

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Δ. Σαββόπουλος – Ήταν υποστηρικτής των εμβολίων (upd)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος καθώς κόλλησε για τρίτη φορά κορωνοϊό με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρυνθεί σημαντικά.

Ο 78χρονος αγαπημένος τραγουδοποιός αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο, ενώ όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, δεν νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Απογευματινή» ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα».

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Είναι η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουολος νοσεί με κορωνοϊό. Αρχικά κόλλησε το Ιούλιο του 2022 και στη συνέχεια νόσησε ξανά τον Δεκέμβριο.

Σημειώνεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος ζητούσε επιμόνως την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό κατά  Covid-19.

«Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα « βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης.

Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα.

Και δυο στίχοι από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη:

«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί, των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»
Διονύσης Σαββόπουλος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.