Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Τ.Στασινοπούλου: «Η Α.Βουγιουκλάκη έκανε θεραπείες με ουσίες που έπαιρναν από πρόβατα για να διατηρηθεί νέα»

«Πιστεύω ότι αυτές οι παρεμβάσεις για να διατηρηθούν νέες, όχι μόνο η Αλίκη, ήταν καταστροφικές» είπε η ηθοποιός

Τ.Στασινοπούλου: «Η Α.Βουγιουκλάκη έκανε θεραπείες με ουσίες που έπαιρναν από πρόβατα για να διατηρηθεί νέα»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και για το σπίτι της αξέχαστης ηθοποιού στη Στησιχόρου που πωλείται για δεύτερη φορά.

«Έπρεπε το σπίτι της Αλίκης να το αντιμετωπίσουν σαν κειμήλιο. Του Γιάννη ήταν το σπίτι, ό,τι ήθελε το έκανε. Η Αλίκη δεν θα χαιρόταν με την κίνηση να πουληθεί, γιατί δεν το πήρε να το πουλήσει», ανέφερε η ηθοποιός για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Όσο για τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: «Ήταν ένας μύθος, ένα ορόσημο, ήταν διαχρονική. Άνηκε σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στους θαυμαστές της. Έχω την αίσθηση ότι είναι μύθος ότι η Αλίκη δεν ήθελε άλλες ξανθές μαζί της, δεν είχε ανασφάλειες».

«Πιστεύω ότι αυτές οι παρεμβάσεις για να διατηρηθούν νέες, όχι μόνο η Αλίκη, ήταν καταστροφικές. Έκανε διάφορες θεραπείες με ουσίες που έπαιρναν από πρόβατα για να διατηρηθεί νέα. Δεν ήταν η μόνη, κι άλλες το έκαναν αυτό και είχαν την ίδια τύχη, όπως η Μοσχολιού. Η Αλίκη δεν ξαναγυρνάει, δεν θα υπάρξει άλλη Αλίκη», συμπλήρωσε η Τιτίνα Στασινοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.