ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η μουσική του «ταξιδεύει» στον Δία με το Juno της NASA (βίντεο)

Ο «τεράστιος» Vangelis στο Διάστημα

Βαγγέλης Παπαθανασίου: Η μουσική του «ταξιδεύει» στον Δία με το Juno της NASA (βίντεο)

Η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου ταξίδεψε – κυριολεκτικά – μέχρι και το διάστημα καθώς «έντυσε» την αποστολή του Juno της NASA προς τον Γανυμήδη και τον πλανήτη Δία, με το timelapse βίντεο της αμερικανικής εταιρείας να είναι συγκλονιστικό.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο της NASA, η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου συνοδεύει ένα μοναδικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται το ταξίδι του Juno πάνω από τον πλανήτη Δία και από ένα από τα μεγαλύτερα φεγγάρια του, τον Γανυμήδη.

Το Juno φαίνεται να προσεγγίζει τον Γανυμήδη σε απόσταση μόλις 1.000 χιλιομέτρων, κινούμενο με σχετική ταχύτητα 67.000 χιλιομέτρων την ώρα ενώ λίγο πιο μετά, κινείται πάνω από τον μεγαλύτερο πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα, με το βαρυτικό του πεδίο να το επιταχύνει στα 210.000 χιλιόμετρα την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.